«Πάτησε» Άρη και «εξυγίανση» ο Ολυμπιακός! +19 και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!


 Με το δεξί μπήκε ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ της Super League, κερδίζοντας 1-0 τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ένα παιχνίδι που κρίθηκε από το υπέροχο γκολ του Μασούρα, υπέροχο λόγω της ομαδικής συνεργασίας. Ο Ολυμπιακός κράτησε ως το τέλος το προβάδισμά του, παρά το γεγονός ότι από το 41’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, λόγω της ανύπαρκτης αποβολής που αντίκρισε ο Λαλά. +19 και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Ο Ολυμπιακός κατέβηκε με το ίδιο σύστημα που έπαιξε και με την Άρσεναλ και απείλησε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Μπρούμα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ έκανε ατομική ενέργεια, συνέκλινε προς το κέντρο, έπιασε το πλασέ, αλλά αστόχησε για λίγο στο 8’. Στο 24’ ο Λαλά σέντραρε, η μπάλα κόντραρε, αλλά ο Ελ Αραμπί δεν κατάφερε να πλασάρει από κοντά και πέρασε και αυτή η καλή στιγμή. Ο Άρης απείλησε στο 27’ με το σουτ του Μπρούνο, αλλά βρήκε σε ετοιμότητα τον Σα. Στο 30’ είδαμε μία ξεχωριστή στιγμή, με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα να ξεκινάει την αντεπίθεση: έδωσε στον Μπρούμα, εκείνος συνεργάστηκε άριστα με τον Ελ Αραμπί, ο Μαροκινός φορ έγινε κάτοχος της μπάλας, πλάσαρε, αλλά η μπάλα κάπου κόντραρε και βγήκε κόρνερ. Θα ήταν γκολ για σεμινάριο αυτό αν είχε μπει. Μπήκε, όμως, το επόμενο, στο 38’, που ήταν και αυτό για σεμινάριο! Ο Ελ Αραμπί πέρασε κάθετα στον Μπουχαλάκη, εκείνος έκανε ωραίο γύρισμα και ο Μασούρας με ωραίο τελείωμα «έγραψε» το 1-0. Στο 41’, όμως, είχαμε μία στιγμή που άλλαξε τα δεδομένα στο παιχνίδι, μία αποβολή-ανακάλυψη! Ο Λαλά έχασε τη μπάλα και στην προσπάθειά του να ανακτήσει άμεσα την κατοχή της, βρήκε στην ποδοκνημική τον Σάσα, με τον διαιτητή να του δείχνει την κόκκινη κάρτα, προφανώς μετά από συνεννόηση νε το VAR. Δεν πήγε καν να δει ο ίδιος τη φάση στο VAR! Το ημίχρονο έκλεισε με τον Σα να κάνει σημαντική επέμβαση στο πλασέ του Μαντσίνι, στο τετ α τετ που είχαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Μάλιστα, ο Πορτογάλος τερματοφύλακας χτύπησε στη σύγκρουση που ακολούθησε, αλλά ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό και συνέχισε κανονικά.

Ο Μαρτίνς έβαλε τον Ανδρούτσο στο ματς αντί του Μπρούμα και ο Ολυμπιακός, όπως ήταν λογικό, γύρισε μερικά μέτρα πιο πίσω, από τη στιγμή που τον πίεσε και ο Άρης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απείλησε σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως στο 48’ και στο 51’ με τις προσπάθειες του Μάνου, στο 75’ και στο 79’ με τα σουτ από Σάσα και Τζέγκο. Απείλησε και στο 86’ με το σουτ του Τζέγκο και την σπουδαία απόκρουση του Σα, αλλά ο Ολυμπιακός αμύνθηκε σωστά και κράτησε ως το φινάλε αυτήν την πολύτιμη νίκη με 1-0. Μία νίκη που τον φέρνει στο +19 από τον αντίπαλό του. Μία νίκη που τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στο 46ο πρωτάθλημα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (93’ Καμαρά), Λαλά, Μασούρας (80’ Ραντζέλοβιτς), Μπρούμα (46’ Ανδρούτσος), Ελ Αραμπί (88’ Κάιπερς).

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Δεληζήσης, Σάκιτς (60’ Ιωάννου), Τζέγκο, Σάσα, Μπρούνο (73’ Ματέο Γκαρσία), Μπερτόλιο (46’ Μάνος), Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τηλεσφαγη Λουράντου και Οικονόμου στον αέρα – Ο Λουράντος πέταξε το συνεργείο του Σκαι έξω από το φαρμακείο του

Άνοιξαν σήμερα κομμωτήρια και αρχαιολογικοί χώροι

Ευρήματα φρίκης σε χώρο του Λιγνάδη

Παιδικά γράμματα και άδειες διαμονής αλλοδαπών βρέθηκαν στην πολυκατοικία Λιγνάδη – Έξι νέες καταγγελίες

Αφορεσμένη σκανδαλιάρα.. Αφορεσμένη σκανδαλιάρα

Την επιστράτευση και όσων παίζουν το γιατρό στο σπίτι ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Yunnan, η Πηγή του Κακού

Απολύσεις και διώξεις στους «ήρωες» γιατρούς

Κορονοϊός: 1.514 κρούσματα σήμερα – Στους 674 οι διασωληνωμένοι και 41 νέοι θάνατοι

Δημήτρης Λιγνάδης : Νέα καταγγελία γροθιά στο στομάχι – «Όταν άκουσε ότι είμαι παρθένος τού άναψαν τα λαμπάκια»